Even voorstellen

4WalkingDogs
ContactWerkwijze
Even voorstellen

Mijn naam is Ingrid van Dijk. Ik woon sinds 2005 met veel plezier in Cothen. Ik ben dol op natuur, tuinieren en dieren, met name honden. Van jongs af aan was het mijn droom om met honden te werken. Op 7 januari 2013 is die droom uitgekomen en ben ik na het behalen van de nodige diploma’s begonnen met een Honden Uitlaat Service (HUS). Met veel succes mag ik wel zeggen.

Een paar jaar geleden merkte ik dat het voor mij, en waarschijnlijk veel HUS’en, steeds lastiger wordt om een rendabel bedrijf te runnen. Natuurbeheerders vragen steeds vaker en steeds meer geld voor het gebruik van het terrein dat ze in beheer hebben. Of ze sluiten het af voor commerciĆ«le activiteiten.

Maar er zijn nog steeds veel (werkende) mensen die met veel plezier een hond hebben en tijdens corona is dat alleen maar meer geworden. Begrijpelijk, een hond is een trouwe vriend, die je accepteert zoals je bent en je iedere dag onvoorwaardelijk alle liefde geeft. Dan wil je als baasje dat je hond ook een fijne dag heeft als je naar je werk gaat. Wie een hond heeft merkt bovendien dat die je in contact brengt met andere hondenbezitters. Of je nu wilt of niet, een hond socialiseert.

Zo kwam ik op het idee om een honden Training en dagbesteding te starten en begon de zoektocht naar een geschikt stuk grond. Na drie jaar zoeken heb ik dat gevonden aan de Ossenwaard bij kaasboerderij Brienenshof. Een ruim afgebakend terrein waar ook notoire weglopertjes eens los kunnen. Twee grote velden waar de honden kunnen rennen en spelen en waar ik ze leer met elkaar om te gaan. En als het te koud of te nat is kunnen ze naar binnen. Zo komen ze moe en voldaan thuis.

Vrijwilligers

Maud

Bus service en honden ninja

Karin

Gezelschapsdame en all-round hulp

Jij?

Man of vrouw

Locatie

4WalkingDogs

Training en dagbesteding voor honden

Ossenwaard 11-13
3945PG Cothen
T: 0625 471 631
M: 4walkingdogs69@gmail.com