Training en dagbesteding

Openingstijden
Contact

4WalkingDogs is van maandag tot en met donderdag geopend vanaf 7.30 uur tot 17.30 uur.

U kunt uw hond brengen tussen 7.30 uur en 9.00 uur en weer ophalen vanaf 13.30 uur tot 17.30 uur. Mocht u een keer noodgedwongen moeten afwijken van deze tijden, neem dan even contact op met 0625 471 631

Veelgestelde vragen
Is mijn hond geschikt?

Uw hond moet minmaal 6 maanden oud zijn. Uiteraard moet uw hond gezond zijn en geen besmettelijke ziektes hebben. Uw hond moet ingeënt zijn zoals beschreven in de algemene voorwaarden.

Als uw hond loops is kan ze niet naar de dagbesteding. Ook een ongecastreerde volwassen reu is een te zware belasting voor de roedel.

Verder wordt tijdens de oefendagen het gedrag van uw hond beoordeeld op geschiktheid voor de groep.

Kan ik het eerst uitproberen?

Uiteraard kunt u het eerst uitproberen. Een hond moet aan de groep wennen. Neem contact op om een afspraak te maken, zodat er extra aandacht is voor uw hond. De eerste oefendag is gratis. Mocht u meer oefendagen nodig hebben dan kost dat € 17,50 per keer met een maximum van 4 oefendagen. Daarna zult u een abonnement moeten nemen. Een abonnement is maandelijks opzegbaar.

Ik heb niet de hele dag nodig

U kunt uw hond vanaf 13.30 uur ophalen of wij kunnen hem wegbrengen. Voor andere vormen kunt u het best even bellen of mailen.

Ik ga op vakantie, moet ik dan doorbetalen?

Als u 'normaal' op vakantie gaat dan loopt het abonnement door. We houden een plaats voor u vrij en de kosten worden er niet minder om. Mocht het zo zijn dat u voor langere tijd weg bent, meer dan een maand, neem dan even contact op dan kunnen we kijken wat we kunnen doen.

Ik heb meer dan één hond, krijg ik korting?

Het abonnement is voor beide honden hetzelfde, maar als u gebruikmaakt van de wegbreng service betaalt u niet extra voor een tweede hond.

Als uw hond of honden meerdere dagen in de week komen krijgt u afhankelijk van het aantal dagen extra korting.

Hoe gaat de betaling?

U betaalt het abonnement maandelijks vooraf. Hiervoor sturen wij maandelijks aan het begin van de maand een factuur. Als u in de maand ervoor gebruik heeft gemaakt van de wegbrengservice dan worden de kosten daarvoor vermeld op dezelfde factuur.

Het bedrag kan overgemaakt worden op het rekeningnummer vermeld op de factuur t.n.v. 4WalkingDogs en onder vermelding van het factuurnummer.

Mijn hond is angstig of onzeker

We zullen het gedrag van uw hond beoordelen tijdens de oefenperiode. De training die onderdeel is van de dagbesteding is erop gericht dat uw hond leert om te gaan met andere honden. De potentie die er is om negatief gedrag bij uw hond te corrigeren is mede bepalend of uw hond geschikt is voor de dagbesteding.

Locatie

4WalkingDogs

Training en dagbesteding voor honden

Ossenwaard 11-13
3945PG Cothen
T: 0625 471 631
M: 4walkingdogs69@gmail.com