Wat doet 4WD?

4walkingdogs is niet zo maar een hondenuitlaatservice. 4WD zorgt voor uitgelaten honden én baasjes. Een blije, uitgelaten hond als ik hem kom halen en een tevreden, uitgelaten hond als ik hem weer terugbreng. Honden worden soms nat en modderig tijdens het uitlaten en spelen. Ik doe mijn best om het ergste vuil te verwijderen voor ik uw hond weer thuis aflever, maar ik kan geen garanties geven. Wilt u uw hond eigenlijk best af en toe zelf uitlaten, maar u bent slecht ter been, dan is dat uiteraard bespreekbaar. Of misschien kunnen we u andere zorgen uit handen nemen? Een keer naar de dierenarts? Een keer naar de trimsalon? Het is allemaal bespreekbaar!

Hondenuitlaatservice Doorn

Hondenuitlaatservice 4walkingdogs is gevestigd in Cothen. We werken daarnaast onder andere in DriebergenLangbroek en vooral ook veel in Doorn. Gezien de bosrijke omgeving is Doorn de ideale plek om de honden lekker te laten ravotten. Ik zal dus regelmatig met de honden richting Doorn gaan om ze daar uit te laten.

Hoe starten we

Als u interesse heeft in 4walkingdogs kom ik bij u langs voor een intake gesprek. Zo leren we elkaar een beetje kennen en kan ik kennismaken met de hond(en). Ik wil het liefst zoveel mogelijk weten over uw wensen en het karakter van de hond. Welke commando’s kent hij, loopt hij snel weg, is hij dominant, bang, nieuwsgierig, speels.

Om de hond goed te kunnen observeren ga ik ook een half uurtje met hem op pad.

Als u tijdens of na het gesprek besluit dat hondenuitlaatservice 4walkingdogs geschikt is voor u, dan maken we concrete afspraken over:

  • Het aantal wandelingen
  • De dagen en tijden
  • Groepswandelingen
  • Andere wensen

Overeenkomst

Vervolgens ondertekenen we een overeenkomst en een sleutelcontract, zodat ik uw hond kan ophalen en wegbrengen als u niet thuis bent. Zoals gezegd doe ik mijn best om het ergste vuil te verwijderen, het is het handigst als u daar een handdoek voor klaar legt.

Als uw hond meegaat met de groep kijk ik eerst of hij in de groep past en of hij niet wegloopt. Dat betekent dat hij in eerste instantie niet losloopt, totdat duidelijk is dat het klikt met de anderen.

Mocht het onverhoopt niet klikken dan kijken we gezamenlijk naar andere oplossingen.